Open Ateliers en Overzichtsexpostie Zoetermeerse Kunstenaars

Van 14 t/m 19 oktober is onder andere mijn werk te bezichtigen in het Terratorium (Dorpsstraat 12 Zoetermeer). Mijn werk is tevens de gehele maand oktober te bekijken in het NH Hotel in Zoetermeer, waar zaterdag 18 oktober, waaronder door mij, een demo zal worden gegeven.

Flyer

Kunstmaand14_flyer_mail-2 Kunstmaand14_flyer_mail-1

Zoetermeerse kunst verenigd!
In oktober is het Terratorium compleet gevuld met kunst van Zoetermeerse bodem. Elke week exposeert een groep professionele kunstenaars tijdens de Overzichtsexpositie het nieuwste werk. Van realistisch tot abstract en van felgekleurd tot ingetogen: alle stijlen zijn vertegenwoordigd. In totaal laten ruim vijftig kunstenaars twee- en driedimensionaal werk zien. Ben je een kunstliefhebber en wil je meer te weten komen over lokale talenten? Grijp dan nu je kans en geniet iedere week van een andere collectie!

Open Atelierdagen: Het domein van de kunstenaar
Op zaterdag 11 en zaterdag 18 oktober kun je tijdens de Open Atelierdagen een kijkje nemen in de ‘keuken’ van de kunstenaar. Maak een praatje, bekijk het atelier en ontdek de gezichten achter de kunstwerken! Om de dagen overzichtelijk en gemakkelijk bereisbaar te houden zijn de open ateliers in twee groepen verdeeld. Wil je weten welke ateliers wanneer te bezichtigen zijn?

meer info: http://www.terra-artprojects.com/