Kunst in de Etalage

Het is er dan toch van gekomen. Ik ben genoodzaakt om mijn kunst in de Etalage te zetten.

Gelukkig is het een stuk leuker dan dat het klinkt. Binnenkort zijn een aantal van mijn werken in het Stadshart van Zoetermeer te bekijken (plaats 12).

Waaronder deze twee werken:

White-and-Red-small White-and-Green-small

Kunst in de etalage wordt georganiseerd door de Zoetermeerse kunststichting Terra Art Projects. De stichting zet zich in voor lokale professionele kunstenaars en biedt hen podia om te exposeren, zoals etalages. Deze centrale expositieplekken zijn bij uitstek geschikt om recent werk te presenteren aan het grote publiek. Tegelijkertijd worden de panden opnieuw onder de aandacht gebrachten de winkelstraten weer wat sfeervoller!

Meer info: http://www.terra-artprojects.com/