KleurKlanken 2013

Binnenkort is er weer KleurKlanken (Kunst in combinatie met muziek). Ik zal met twee of drie nieuwe werken deelnemen aan de overzichtsexpositie van de kunstenaars van Ateliers 1819.

Op zondag 12 mei 2013 organiseert het Rokkeveense kunstenaarscollectief “Stichting Ateliers 1819” in samenwerking met het NH Hotel aan de Danny Kayelaan 20 en Floravontuur Promotie Zoetermeer het gratis toegankelijk muzikaal en kunstzinnig lente feest KleurKlanken 2013.

Vanaf 14.00 (opening) tot 17:00 uur kunt u in de gastvrije foyer van het NH Hotel aan de Danny Kayelaan 20 heerlijk genieten van de combinatie live muziek en kunstwerken. Tussen de kunstwerken treden voor u op Tobias Thoen (gitaar), Deborah de Jong (viool), Hanno van der Loo (zang), Ronald de Jong (klavecimbel) en Pauline Schenkelaars (blokfluit). Het muzikale programma wordt afgewisseld met demonstraties en rondleidingen langs de kunstwerken. Tijdens het evenement is het voor de bezoekers mogelijk en vooral de bedoeling om in contact te treden met de aanwezige muzikanten en kunstenaars.

Deelnemende kunstenaars:2013-flyer-KlankKleur(Back)