KleurKlanken – 22 mei 2011

Op 22 mei kunt u in de ochtend van 11.00 uur tot 13.30 uur een kunsttoer maken langs de open ateliers van Xander Breumelhof aande Azobehout 24, Xandra Lapperre aan de Juweellaan 48, Wonny Stuger aan de Zaansgroen 29, Marian van Zomeren- van Heesewijk aan de Tintlaan 96 en Stan van Belkom, Vera Zegerman en Miranda Pronk aan het Plein van de Verenigde Naties 26.

In de middag om 14.00 uur kunt u in de gastvrije foyer van het NH Hotel aan de Danny Kayelaan 20 heerlijk genieten van het gratis toegankelijk muzikale en kunstzinnige lentefeest KleurKlanken. Tussen de kunstwerken treden voor u op de harpiste Carla Bos; gitarist Fernando Riscado Cordas; Deborah de Jong speelt voor u viool; Ronald de Jong klavecimbel en Dorette Lagendijk dwarsfluit tussen de kunstwerken in. Tijdens het evenement is het voor de bezoekers mogelijk om in contact te treden met de aanwezige muzikanten en kunstenaars.

Meer info:

http://www.ateliers1819.nl/