Overzichtsexpostie Ateliers 1819 – 11 April

11 april (13:30) is er een overzichtsexpostie van de kunstenaars van Ateliers 1819 in het NH Hotel in Zoetermeer. Ik zal daar ook enkele werken tonen. De expositie wordt voorzien van een extra dimisie door de muzikale begeleiding van Ronald de Jong. Daarna kun je bij enkele kunstenaars de ateliers bekijken. Jullie zijn vanaf 15:00 welkom (Azobehout 24, Zoetermeer).

Persbericht
Kunstenaarscollectief Ateliers 1819 zal vanaf 11 april een overzichtstentoonstelling houden in NH Hotel. In deze expositie tonen de tien kunstenaars speciaal voor de bewoners van de wijk Rokkeveen een keuze uit hun schilderijen en sculpturen. De bewoners kunnen kennismaken met de aanwezige kunstenaars uit hun eigen wijk, onder het genot van koffie of thee met wat lekkers.

De opening zal plaatsvinden om 13.30 uur door de hotelmanager van het NH Hotel , mevrouw Anita Bos en zal muzikaal worden opgeluisterd door Ronald de Jong, beeldend kunstenaar, maar ook een bekend musicus, samen met een door hem uitgekozen partner. Een aantal van de deelnemende kunstenaars zullen vanaf ca. 14.30 uur hun ateliers openstellen zodat belangstellenden nader met de kunstenaar in contact kunnen komen. Informatie over welke kunstenaars hun ateliers open stellen, zal op 11 april tijdens de expositie verkregen kunnen worden.

De expositie is tot 16 april te bezoeken in het NH Hotel en is vrij toegankelijk.

http://www.ateliers1819.nl/